Aigen im Ennstal (465km + 75km)

We zijn al een flink stuk op weg richting Kroatië. Over 1000 km afgelegd de laatste dagen. Hier in Aigen was de ontmoetingsplaats voor de reis van de SKC.

Aantal NCC mensen die net als wij ook deelnemer geworden zijn van de SKC. Morgen rijden we het eerste stuk gezamenlijk naar Zagreb. Het weer hier is nog net geen sneeuw op de caravan, maar de sneeuwgrens is niet veel hoger. Veel regen dus en mooi uitzicht op het half besneeuwde bos. Gisteren een wandeling van ca 1.5 hr rond een meer hier. Ook al een eerste reparatie achter de rug. Waterpompje is stuk. Had nog een oude als backup, en die doet het zo lang het duurt. Moeten morgen een nieuwe proberen aan te schaffen bij een camping winkel….

Ik zet bij de texten van onze blog geen foto’s. Die kun je apart zien via de link op onze website. Zal ook alleen blog schrijven, als ik denk dat er iets te melden is.

3 comments on “Aigen im Ennstal (465km + 75km)

  1. Lieve Els en Hans! Wat een geweldige reis gaan jullie maken! Heel veel plezier en vooral heel veel veilige en mooie kilometers. We blijven jullie volgen! Lieve groet, Ron en Hetty

  2. Marcel en Heleen

    2019-05-07 at 22:40

    Oei, die sneeuw. Wel mooi! Wij ook met winterjas, muts en handschoenen gefietst vorige week. Het filmpje van Els met de rode kool ook leuk Goede reis verder, jullie gaan de goede kant op.

  3. Leuk te lezen hoe de reis verloopt! En de foto,s natuurlijk. Sneeuw inderdaad dichtbij maar troost ook hier is het nog behelpen met het voorjaar.Goeie reis verder en succes met waterpompje.
    Groetjes Ed &Marian

Comments are closed.