Predejane en Batak

Vandaag hebben we wat dagen zonder km vreten. De afgelopen dagen waren weer veel in de auto. Twee keer 380 km. We hebben in totaal nu ca 2800 km getoerd. We zijn dan nu ook ruim in de Balkan. Natuur is hier prachtig in Batak. We staan aan een meer met een top uitzicht.

Jur was hier ook al geweest en kon ik de camping baas (Chris) de groeten doen van Jur. Wat dan ook weer een kleine wereld. De hoofdweg is hier erg goed begaanbaar. Vrijwel overal strak biljartlaken.

Binnenwegen wat meer Roemenie gevoel, waar je op moet passen dat je niet met je carter in een “pot-hole” blijft hangen.

Goed te zien dat de Bulgaren erg aardig zijn en hun best doen je te helpen. In Servie waren ze ook aardig en vooral erg begaan met het verlies van Ajax…. vanochtend konden we een beetje huishouden doen en de dikke laag modder van de caravan en auto afspoelen. Die hebben we de afgelopen dagen verzameld op de campings in de modder met nogal regen en nattigheid.

Hopen dat het nu wat beter wordt. Vandaag in iedergeval zonnetje.

Gaan er dan ook de komende dagen op uit om hier toerist te zijn.