Istanbul

Na ca 3250 km zijn we vandaag aangekomen op de camping waar we de komende week blijven staan voor onze bezoeken aan Istanbul. De afgelopen dagen hadden we een camping net over de grens in Turkije. De plaats heet Edirne. Een grote plaats met drie moskeeën bij elkaar. De grootste uiteraard bezocht met zijn imposante bouw. Een ernorm gevaarte. In de buurt kwamen we een woning tegen met veel foto’s aan de buitenkant van Attaturk een president van Turkije die het land groot heeft gemaakt. Deze woning bleek het oude stadhuis te zijn dat Attaturk met regelmaat bewoonde. Dit stadhuis van Edirne is nog altijd in gebruik voor vergaderingen. We mochten binnen en werden rondgeleid door de zalen en vertrekken waar Attaturk huisde bij zijn verblijf in Edirne.

De camping waar we stonden was ronduit slecht. Vies, niet onderhouden en duur. We zijn voornemens dit wel te melden bij de ANWB en ACSI.

Vandaag dus doorgereden naar Istanbul, dat we vanaf morgen onveilig gaan proberen te maken.

5 comments on “Istanbul

 1. Kees Kooijman

  2019-05-21 at 18:36

  Wat een reis van jullie, mooi om de berichten er even op na te slaan. Ik zie van de laatste dagen nog niets maar wss zijn jullie druk met de stad Istanbul te bekijken, het keerpunt van jullie reis.
  Geniet er lekker van, en de groetjes vanuit Leusden.
  Kees

 2. Joke van Herp-Bruynius

  2019-05-18 at 21:26

  Yes, Hans, je houdt weer een blog bij! Geweldig, ik heb net alles gelezen en ook de foto’s bekeken, zitten erge mooie bij!
  Wat fijn dat jullie dit samen kunnen doen en wat een kilometers leggen jullie af!
  Geniet van de mooie reis en de fijne mensen om jullie heen. Zoals ik al las veel culturele hoogte punten!
  Dikke knuf en ik blijf jullie volgen!
  Joke van Herp-Bruynius.

 3. Wow pap en mam! Wat een prachtige reis maken jullie toch. Geniet van Istanbul en veel liefs it Amsterdam! Xx

 4. Wow pap en mam! Wat een prachtige reis maken jullie toch. Geniet van Istanbul en veel liefs it Amsterdam! Xx

 5. Jeetje…jullie gaan lekker! Wat een prachtige reis en wat een bijzondere momenten maken jullie mee! Leuk om jullie weer te volgen. Blijven genieten! dikke knuffel uit Leusden.

Comments are closed.