Thessaloniki

Hoog tijd om onze blogg een update te geven. Ik heb een aantal dagen geen update gegeven omdat er eigenlijk niet zo veel te melden viel. Dat is nog immer het geval, maar misschien toch even hoe het ons vergaat / en verging de laatste week.

Na Istanbul zijn we doorgereisd naar een eerste Camping in Griekenland… Alexandropolis. De camping was ok, de stad niet echt een Grieks hoogtepunt van bezienswaardigheden. We hebben uiteraard rondgelopen, en de haven bekeken. De tweede dag eindigde het koffiedrinken voor onze buurman oo de camping in een aanrijding door een motor. Helaas bleek in het ziekenhuis dat hij een gebroken enkel heeft. Gips, ANWB, retourvlucht naar Nederland. Helaas weer een uitvaller van onze reis. We hopen maar de de terugreis voor Andries en Mariet goed zal verlopen.

Op 65 km van de camping is een Zijde dorp met museum, waar we een bezoek hebben gebracht. Interessant hoe zijde gemaakt wordt.

Gisteren zijn we van Alexandropolis naar Thessaloniki gereden. Prachtige tocht over een vrijwel lege hoofdweg. Landschap erg mooi. Nu in Thessaloniki maken we plannen om de stad te gaan bezoeken en waarchijnlijk wat van de vele musea te bezoeken. Hoeveel, gaan we zien.

Ik hou dan aansluitend weer een blogg bij.

One comment on “Thessaloniki

  1. Hoop toch dat jullie het er zonder kleerscheuren afbrengen en nieuwe kennissen opdoen.

    Hier gaat ‘t leven z’n gangetje.

    Lieve groet, Corri.

Comments are closed.