Kalishta N. Macedonië

We zijn vandaag vanuit Shkodra via Tirana (Albanië) naar N. Macedonië gereden. Rino Camping in Kalishta aan een meer. Prachtig uitzicht.

De reis begint er op te zittem. Na een paar dagen hier zullen we weer retour rijden naar Albanië. Daarna de laatste etappe naar een camping bij de haven waar we zullen inschepen naar Venetië. Maar nog een aantal zaken voor de boeg en zal ik daar de komende dagen weer over berichten…..

Gisteren al vernomen, vandaag zijn Mart en Trude op weg gegaan naar huis. Mart zijn broer is terminaal ziek. Ze willlen in iedergeval bij de begrafenis zijn als Mart zijn broer komt te overlijden. Ze hebben dus vanochtend afscheid genomen van de groep en hopen over 5 tot 6 dagen weer thuis te zijn. Verdrietige afsluiting van hun reis. Gisterenochtend is Jannie gevallen hen heeft haar voet bezeerd. Vandaag bleek in het ziekenhuis dat hij op 2 plaatsen gebroken is. Ook zij moet de laatste week dus erg rustig aan doen en aan een stoel gekluisterd zitten. Ook voor Jan en Jannie een vervelend einde van hun reis.

Ondanks de nare berichten hebben we gisteren een mooie dag op en aan het meer hier gehad. We hebben 1.5 uur kunnen meevaren op een boot, en werden bij een klooster afgezet, wat we hebben bezocht. Daarna retour met dezelfde boot. Foto’s onderweg voeg ik weer bij. Vandaag een ieder voor zich met kalmte de dag doorbrengen, het blijft erg warm voor ons en in de avond erg veel muggen.

Ik doe nog een paar maal verslag van de nog resterende dagen. Tot bloggs…..

2 comments on “Kalishta N. Macedonië

  1. Hoi Allebei, wat leuk om weer van jullie te lezen. Nu zo’n 4/5 duizend km uit elkaar. Andere werelden, maar beiden interessant !
    Een bijzondere reis, ook Albanië. Geniet nog even . Lieve groet van ons beiden.
    Internet op de campings is hier pet. Zitten nu bij de coop in een tegionale kafe vol gepensioneerden die elkaar hier treffen

  2. Ik ben pas later aangehaakt met het lezen van jullie blog. Ook terug lezend is het leuk om jullie te volgen. Wat een bewogen reis hebben jullie tot nu toe gehad zeg sjeetje. Niet alleen door al die nieuwe landen en plaatsen maar zeker door alle malheur. Ik wens jullie nog veel onbezorgde dagen toe. Enne die warmte …. stuur maar wat naar Nederland wij kunnen wel wat gebruiken

Comments are closed.