Berat Albanië

Al weer een paar dagen verder en dus inmiddels in Berat aan het toeven. Het is erg warm hier (38 graden), waardoor je tot niets komt als wat lezen en verkoeling zoeken.

We zijn één avond naar Berat gegaan om daar van de promenade te genieten en wat foto’s te maken van de 1000 ramen van de huizen die tegen de berg opgebouwd zijn. Het is een indrukwekkend gezicht. Terwijl wij in Berat waren brak op de camping een ongekende regenbui met hagelstenen los. Sommige caravans hadden schade, ons zeiltje was losgeslagen en iets gescheurd…. mag na 15 jaar trouwe dienst. Een nieuwe moet er nu wel komen.

Morgen vertrekken we naar Griekenland, Igomeniza. Daar gaan we vrijdagochtend op de boot naar Venetië, en zit de reis er op. We denken dan de terugweg in 4 dagen af te kunnen ronden. Plan is op dit moment via Obelink in Winterswijk te rijden, waar de nodige vervangingsonderdelen voor de caravan gehaald moeten worden. Er is nogal wat kapot gegaan onderweg. Het voorraam bijv. Is over het hele raam losgelaten en hebben we nu twee voorramen. Of dat gerepareerd kan worden is maar de vraag. Denk dat ik ga reclameren bij KIP, dat het na 20 jaar defect is…..

Op dit moment weinig meer te melden, zal op de boot nog ff berichten.

One comment on “Berat Albanië

  1. Wat een andere wereld dan waarin wij vertoeven : niet zo gek. 38 gr is wel heftig. Lekker straks de boottocht ! Goeie reis naar huis. Zal ook weer heerlijk zijn …..
    Liefs van ons

Comments are closed.